¡Ups!

Se ha producido un error inesperado. Por favor, inténtalo otra vez o contacta con nosotros.

Cap altre amic que les muntanyes (edición en catalán)

de Behrouz Boochani
Cap altre amic que les muntanyes (edición en catalán)

El 2013 Behrouz Boochani va ser il·legalment detingut a lilla de Manus, un centre de detenció dimmigrants prop de la costa dAustràlia. A la presó, on ha passat sis anys, sense eines ni espai per a la creació, Boochani va escriure heroicament a través de WhatsApp aquest llibre. Un llibre sobre la violència i les injustícies que es cometen en el nostre nom amb lexcusa de la llei.
Lobra es va publicar a Austràlia i va guanyar els premis més importants del país convertint-se en una denúncia i visibilitzant una vergonya internacional. Un dels llibres més venuts el 2019 és el crit de resistència i lextraordinari testimoni dun refugiat. Una veu que ens recorda les vivències de tants refugiats i migrants apàtrides empresonats a tot el món.
Behrouz Boochani és periodista i un reconegut defensor dels drets humans, guanyador dun Media Award dAmnistia Internacional dAustràlia, se li han atorgat també els premis Diaspora Symposium Social Justice Award, Liberty Victòria 2018 Empty Chair Award i de lAnna Politkóvskaia de periodisme.

Cap altre amic que les muntanyes (edición en catalán) en PDF Completo

(pe) el cementiri sense lapides i altres histories negres (edición en catalán)

  • Fecha de lanzamiento: 07/09/2020
  • Traductor: JOSEFINA CABALL
  • Plaza de edición: BARCELONA
  • Año de edición: 2020
  • ISBN: 9788417925260
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: RAYO VERDE
  • Nº de páginas: 340


100 insectes i altres invertebrats facilment identificables (edición en catalán)

Behrouz Boochani va escriure a través de WhatsApp sobre les condicions en què vivia a la presó de Manus com a (no) refugiat, i també sobre com havia arribat fins allí. Després de donar forma a l'obra i traduir-la a l'anglès, Boochani i el seu traductor, Omid Tofighian, van guanyar els dos premis literaris més importants d'Austràlia, el Victorian Prize for Literature i el Victorian Premier's Prize for Nonfiction, a més del National Biography Award. Boochani acumula premis com a periodista (com el guardó Anna Politkovskaya al periodisme) i és un reconegut defensor dels drets humans (amb premis com el Ronald Wilson o el Voltaire) i també se li ha reconegut "la seva contribució desinteressada i substancial al benestar dels refugiats".Boochani és poeta, periodista i escriptor i també ha creat i produït diversos documentals. Va haver de fugir de l'Iran per la persecució del règim, a causa de la seva feina com a periodista i de la seva activitat cultural. El dia que van empresonar onze dels seus companys al febrer de 2013, ell no era a l'oficina, va aconseguir fugir i va començar un viatge cap a la llibertat que encara no ha acabat. Amb aquest llibre denuncia i visibilitza una de les vergonyes més grans del primer món: no acollir als refugiats necessitats d'asil i empresonar-los.

1001 cavallers i altres objectes (edición en catalán)

Cap altre amic que les muntanyes (edición en catalán) completo en pdf gratis

Libros recomendados si te gusta Cap altre amic que les muntanyes (edición en catalán)

  • 22.75 EUR

Escrito por de Behrouz Boochani

Comentarios / Opiniones

¿Eres lector?

Date de alta en nuestro directorio de libros