¡Ups!

Se ha producido un error inesperado. Por favor, inténtalo otra vez o contacta con nosotros.

Ignot (edición en catalán)

de Manuel Baixauli Mateu
Ignot (edición en catalán)

Premi Llibreter 2020
Quan Mateu, un pintor en hores baixes, rep l'encàrrec d'il·lustrar els textos d'un escriptor anomenat Crisòstom, accepta sense pensar-s'ho dues vegades. Però qui és, realment, Crisòstom? Per què no ha transcendit, la seva obra? A poc a poc, Mateu descobrirà un personatge humil però fascinant, un geni desconegut, i se submergirà en un món insòlit, ple de miralls i poblat per individus solitaris i esquius.

Imaginativa, enginyosa i enlluernadora, Ignot és una novel·la que gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració. Manuel Baixauli, un dels autors més singulars de les nostres lletres, ens ofereix una veu literària única i una demostració de capacitat narrativa de primer ordre.

"Una exhibició de llibertat, puresa i fantasia."
Vicenç Pagès Jordà, El Periódico

"Ignot és una novel·la magnètica sobre el talent, com apareix i com s"espatlla, sobre l"èxit i el fracàs, els genis ocults, el procés creatiu i les trampes del sistema artístic"
Ara Llegim

De l'autor deL'home manuscrit, La cinquena plantaiNingú no ens espera, entre més.

Ignot (edición en catalán) en PDF Completo

Ignot (edición en catalán)

  • Fecha de lanzamiento: 27/01/2020
  • Plaza de edición: ES
  • Año de edición: 2020
  • ISBN: 9788417339302
  • Encuadernación: Tapa blanda
  • Idioma: CATALÁN
  • Editorial: EDICIONS DEL PERISCOPI
  • Nº de páginas: 256

0 + 1:Il sorriso dell ignoto marinaio (edición en italiano)

Quan Mateu, un pintor en hores baixes, rep l’encàrrec d’il·lustrar els textos d’un escriptor anomenat Crisòstom, accepta sense pensar-s’ho dues vegades. Però qui és, realment, Crisòstom? Per què no ha transcendit, la seva obra? A poc a poc, Mateu descobrirà un personatge humil però fascinant, un geni desconegut, i se submergirà en un món insòlit, ple de miralls i poblat per individus solitaris i esquius. Imaginativa, enginyosa i enlluernadora, Ignot és una novel·la que gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració. Manuel Baixauli, un dels autors més singulars de les nostres lletres, ens ofereix una veu literària única i una demostració de capacitat narrativa de primer ordre.

Il sorriso dell ignoto marinaio (edición en italiano)

Ignot (edición en catalán) completo en pdf gratis

Libros recomendados si te gusta Ignot (edición en catalán)

  • 17.10 EUR

Escrito por de Manuel Baixauli Mateu

Comentarios / Opiniones

¿Eres lector?

Date de alta en nuestro directorio de libros